Notaris aanmelden
Deze notaris is 3559 keer bekeken
Notaris Horst

Novitas Notariaat

Stoktstraat 2
5961 TN Horst


Wij bieden alle werkzaamheden die u bij een notaris kunt krijgen. Bijvoorbeeld een samenlevingscontract, testament, aankoop van een huis en oprichting van een bedrijf. Dat doen wij in heldere en begrijpelijke taal. Met veel aandacht voor u.

Als u wilt, bellen wij u vijf jaar na het maken van uw testament, levenstestament, samenlevingscontract of huwelijksvoorwaarden op om met u te kijken of de akte nog past bij uw situatie. Deze service is kosteloos!

We hebben een toegankelijk kantoor: alles is gelijkvloers, en de spreekkamers liggen naast de ingang.

Met wie krijgt u te maken? De notarissen Annemarie Beijers en Martijn Tolsma worden ondersteund door een enthousiast team. U kunt onder "de mensen" nader kennismaken met de notarissen en hun team.

Om u extra van dienst te zijn kent Novitas ook een avondopenstelling. Iedere maandagavond zijn wij geopend. Dan hoeft u geen vrij te nemen om naar de notaris te gaan! Ook in de lunchpauze zijn wij geopend en telefonisch bereikbaar.

U kunt ons vinden aan de Stoktstraat 2 in Horst. Bij ons kantoor is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.www.novitasnotariaat.nl

Of bel via:
077-3971515
Bestemmingen
Bekijk op plaats Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Thema's
Testament Levenstestament Samenlevingscontract Voogdij Akte van verdeling Verklaring van erfrecht Schenking


Zoek een notaris in de buurt ©


Notaris goedkoopste notariskosten opmaken regelen aanvragen ontbinden offerte

Privacy en cookies verklaring