Notaris aanmelden
Deze notaris is 3548 keer bekeken
Notaris Kruiningen

Meijling & Sarneel Notarissen Reimerswaal

Burg Elenbaasstraat 16
4416 AP KruiningenMeijling & Sarneel Notarissen en Adviseurs is een modern notaris- en advieskantoor met vestigingen in het centrum van Zeeland: Kapelle en Heinkenszand.

Van oudsher zijn er in de gemeentes Kapelle en Borsele notariskantoren. Deze zijn gefuseerd tot één notaris- en advieskantoor met meerdere vestigingen. Door deze schaalvergroting is onze dienstverlening meer klantgericht en efficiënter dan voorheen.

Daarnaast zijn wij zeer actief op de digitale juridische dienstverlening en het gebruik van Social Media. Via ons unieke online systeem is het mogelijk om 24 uur per dag, voor vrijwel al onze notariële diensten, een op maat gemaakte offerte aan te vragen, die je vervolgens spoedig in je mailbox kunt verwachten. Ook is het via Online Dossier mogelijk om dag en nacht de stand van zaken van jouw dossier te bekijken, de bijbehorende documenten digitaal in te zien en documenten te delen.
www.meijling-sarneel.nl

Of bel via:
0113-382620

Meijling & Sarneel Notarissen Reimerswaal ligt in de buurt van:


Barendrecht Bergen op Zoom Brielle Goes Halsteren Hellevoetsluis Hoogvliet (stadsdeel) Hulst Maassluis Middelburg (Zeeland) Oost-Souburg Oud-Beijerland Oudenbosch Roosendaal Rotterdam Rozenburg (Zuid-Holland) Schiedam Spijkenisse Steenbergen Terneuzen Vlaardingen Vlissingen Zierikzee
Bestemmingen
Bekijk op plaats Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Thema's
Testament Levenstestament Samenlevingscontract Voogdij Akte van verdeling Verklaring van erfrecht Schenking


Zoek een notaris in de buurt ©


Notaris goedkoopste notariskosten opmaken regelen aanvragen ontbinden offerte

Privacy en cookies verklaring