Deze notarispagina is 564 keer bekeken

Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen

Veendam, Groningen


→     www.notariskantoorveendam.nl
☎     0598-617880
→     Routeplanner

    - Wouters Netwerk Notarissen is een kantoor met ervaren en enthousiaste medewerkers. Het is een modern kantoor waar met behulp van kwaliteitssystemen en ver doorgevoerde automatisering aan de cliënten een uitgebreid pakket notariële diensten wordt geboden (onroerend goed, onderneming- en agrarisch recht, estate planning en familierecht).

Geboden wordt een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarbij streven wij er naar om voor de cliënt een zichtbare toegevoegde waarde te leveren. Onze cliënten beoordelen ons met een 8,6. Wil je weten wat hun ervaringen zijn met ons kantoor? Lees dan de beoordelingen op Klanten Vertellen.

Ons kantoor is zelfstandig en onafhankelijk maar heeft goede contacten met advocaten, accountants en belastingadviseurs. Ook met makelaars, banken en andere gespecialiseerde adviseurs bestaan goede contacten. Dit heeft voor de cliënten als voordeel dat er een goede coördinatie plaatsvindt met de diverse adviseurs, waardoor de afwikkeling van zaken efficiënt en soepel verloopt.


Offerte aanvraag: Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
notaris

Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!
(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 0598-617880

Gegevens Notariskantoor:


Brakel Journée & Wouters Netwerk Notarissen
Prins Hendrikplein 21
9641 GJ Veendam


Website: www.notariskantoorveendam.nl

Notarissen Nederland ©
Privacy en cookies verklaring