Notaris aanmelden
Deze notaris is 3025 keer bekeken
Notaris Venlo

Notariskantoor Moonen

Antoniuslaan 85
5921 HA Venlo


Van de mogelijkheid voor zzp'ers om met een inkomensverklaring snel een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) te kunnen afsluiten, wordt veel gebruikgemaakt. Inmiddels accepteren vijftien geldverstrekkers de inkomensverklaring en hebben ruim duizend zzp'ers een hypotheek kunnen aanvragen. Dat stelt het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW).

Sinds 1 december 2016 kunnen zzp'ers via deze weg al een hypotheek krijgen als ze tenminste twaalf maanden actief zijn als zelfstandige, in plaats van de drie jaar die hiervoor gebruikelijk was. WEW is verantwoordelijk voor de uitvoering en het beleid van de NHG. Volgens de organisatie is deze optie voor zzp'ers ''zeer succesvol''.

Het WEW wil nu meer van dit soort regelingen gaan ontwikkelen zodat meer ondernemers straks toegang krijgen tot zo'n gegarandeerde hypotheek. ''Wij vinden dat iedereen evenveel mogelijkheden moet hebben voor een verantwoorde financiering van de eigen woning, ongeacht de aard van het dienstverband en contractvorm'', aldus WEW-directeur Arjen Gielen, die hoopt om de nieuwe mogelijkheden nog dit jaar te introduceren.

Kies voor een advies op maat, geen enkele situatie is tenslotte hetzelfde. Regel het gewenste advies over uw persoonlijke situatie altijd tijdig en laat u vooraf goed informeren. Wij zijn u hierbij graag van dienst.
Volg ons ook op Facebook of Twitter voor dagelijkse actualiteiten.
www.notariskantoormoonen.nl

Of bel via:
077-3231888
Bestemmingen
Bekijk op plaats Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Thema's
Testament Levenstestament Samenlevingscontract Voogdij Akte van verdeling Verklaring van erfrecht Schenking


Zoek een notaris in de buurt ©


Notaris goedkoopste notariskosten opmaken regelen aanvragen ontbinden offerte

Privacy en cookies verklaring