Deze notarispagina is 748 keer bekeken

Notariskantoor Kunderlinde

Voerendaal, Limburg


→     www.notariskantoorkunderlinde.nl
☎     045-5753535
→     Routeplanner

    - Per 1 april 2003 is mr P.A.H. Eurlings opgevolgd door mr. H.M.L. Simons, als notaris te Voerendaal. Wat vroeger bekend was als notariskantoor mr. Eurlings, is voortgezet onder de naam Notariskantoor Kunderlinde. Mr. Simons en zijn medewerkers heten u dan ook van harte welkom in de vertrouwde entourage. Ook in het Duits en Engels zijn wij u graag van dienst.

Ons kantoor is gunstig gelegen langs de autoweg Heerlen-Maastricht en Eindhoven-Maastricht, dichtbij zowel Maastricht als Heerlen en beschikt over eigen parkeergelegenheid.

Het notariskantoor is een typische plattelandspraktijk, hetgeen inhoudt dat in beginsel alle werkzaamheden op notarieel gebied voorkomen, waarbij echter het zwaartepunt ligt bij de onroerend goed praktijk en het personen- en familierecht.

Onze doelstelling is zo klantvriendelijk mogelijke oplossingen te bieden voor problemen en wel op een zodanige manier dat op de specifieke behoeften van iedere klant kan worden ingespeeld. Het kantoor is laagdrempelig en u zult dan ook steeds met de nodige aandacht en kennis van zaken ontvangen worden.

Het kantoor maakt deel uit van de Limburgse Notaris Unie. De LNU is een samenwerkingsverband van een elftal eenmanskantoren in Zuid Limburg, die elkaar steunen middels de ontwikkeling en het beheer van modellen, organiseren van lezingen en cursussen voor leden, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.
Offerte aanvraag: Notariskantoor Kunderlinde
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
notaris

Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!
(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 045-5753535

Gegevens Notariskantoor:


Notariskantoor Kunderlinde
Heerlerweg 1
6367 AA Voerendaal


Website: www.notariskantoorkunderlinde.nl

Notarissen Nederland ©
Privacy en cookies verklaring