Notaris aanmelden
Deze notaris is 1619 keer bekeken
Notaris Winterswijk

Hobbelink en Buitink Notarissen

Haitsma Mulierweg 21
7101 BZ Winterswijk


Welkom
Het notariskantoor voor de Achterhoek is Hobbelink & Buitink Notarissen in Winterswijk. Wij zijn meer dan een traditioneel notariskantoor. Als één van de grootste notariskantoren in de Achterhoek hebben wij ons op diverse werkterreinen gespecialiseerd, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit van de andere werkzaamheden. Hierdoor hebben wij ons onder andere kunnen ontwikkelen tot hét kantoor voor de Achterhoek als het gaat om mediation en echtscheidingsbemiddeling.

Naast de werkzaamheden die u van oudsher van een notaris verwacht, zoals het opstellen van een testament, samenlevingscontract, hypotheekakte of de oprichting van een BV, kunt u bij ons ook terecht voor onder andere Estate-planning, Bewindvoering en Agrarisch recht. En zoals genoemd Mediation / conflictbemiddeling en Echtscheidingsbemiddeling .

U staat als klant bij ons centraal. Ons doel is om uw wensen te vertalen in realistische oplossingen.

Kwaliteit staat daarbij hoog in ons vaandel. Dat komt niet alleen tot uiting in een akte. Wat minstens zo belangrijk is, is de zorg voor onze klanten. Wij nemen de tijd die nodig is en bieden een compleet product, dat is afgestemd op de persoonlijke situatie. Met andere woorden: maatwerk. Kwaliteit heeft bij ons een eerlijke prijs.

Ons kantoor is als één van de eerste notariskantoren in Nederland gecertificeerd. Dit betekent dat de kwaliteit van onze dienstverlening aan de hoogste eisen voldoet.
Bestemmingen
Bekijk op plaats Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Thema's
Testament Levenstestament Samenlevingscontract Voogdij Akte van verdeling Verklaring van erfrecht Schenking


Zoek een notaris in de buurt ©


Notaris goedkoopste notariskosten opmaken regelen aanvragen ontbinden offerte

Privacy en cookies verklaring